Press Enter to Search

Welkom bij strikingdesign creative studio

strikingdesign is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Diemen. Dat zich bezig houd met het ontwerpen van grafische- en nieuwe media. Of het nu gaat om de vormgeving van een logo, huisstijl, poster, flyer, folder, brochure, advertentie of een website.
strikingdesign bedenkt en maakt het. Helderheid en creativiteit spelen daarbij een belangrijke rol. Geïnterreseerd in een vrijblijvende offerte of advies op maat? Neem dan contact op middels het contactformulier.

Logo ontwerp

Een logo is de visuele identiteit van uw bedrijf of product en voor uw klanten vaak de eerste kennismaking. Een professioneel logo verbeterd meteen het imago van uw onderneming in de ogen van uw klanten en kan uw identiteit versterken. Een logo geeft vertrouwen, herkenning en bewondering voor uw bedrijf of product en het is de taak van de ontwerper om een logo te creëren die dit daadwerkelijk doet.

strikingdesign ontwerpt aantrekkelijke, treffende en opvallende logo’s die tijdloos zijn en daarom nog steeds effectief zijn over 10, 20 of 50 jaar. Met creativiteit en inlevingsvermogen bedenken wij iets unieks zonder teveel poespas. Voor uw bedrijf of product fungeren wij als een verlengstuk van uw ideëen en werken die uit tot een uniek logo.

Huisstijl ontwerp

Een huisstijl is niet alleen een logo. Uw huisstijl is de visuele identiteit van uw bedrijf of organisatie. De identiteit van een onderneming wordt vertaald in een huisstijl. Een verzorgde huisstijl geeft uw bedrijf of organisatie een professionele uitstraling. Een huisstijl weerspiegelt het commerciële label (de uitstraling) van een bedrijf dmv vorm, lettertype, kleur en /of afbeeldingen.

Bij het ontwerpen van een huisstijl verstaan we bij strikingdesign doorgaans het ontwerpen van visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. In combinatie met een nog te ontwerpen nieuw logo of met een bestaand logo ontwerpen wij een bijpassende huisstijl. Maar ook anderen huisstijldragers, zoals brochures, folders, flyers, nieuwsbrieven, jaarverslagen, uitnodigingen, posters, advertentie, etcetera zijn voor ons geen probleem.

Website ontwerp

Een website is het digitale visitekaartje van uw bedrijf. Duidelijke navigatie en heldere vormgeving zijn erg belangrijk voor het surfgedrag. Ziet een site er rommelig en slecht ontworpen uit zijn geïnteresseerden of potentiële klanten, zo weer weg. Een website is representatief en draagt bij aan de algehele uitstraling van het bedrijf of de organisatie. Een goede website is een website die het doel bereikt waarvoor het is gemaakt en brengt duidelijke de boodschap over.

strikingdesign maakt een aantrekkelijk ontwerp en zorgt ervoor dat de website goed aansluit bij de huisstijl van uw onderneming. De eerste indruk is cruciaal voor de rest van het surfgedrag.